fotogr4fen_BWMit speciale er erhvervsfotografering.

Jeg laver individuelt tilrettelagte løsninger for virksomheder. Alle virksomheder har løbende brug for billeder til hjemmeside, brochurer, visitkort, reportager eller anden reklame.

Som fotograf har jeg gennem de sidste år fotograferet for både større og mindre virksomheder og specialiseret mig i erhvervsløsninger. Jeg har bl.a. fotograferet for supermarkedskæder, forlag, ejendomsmæglere, boligforeninger, håndværkere, eventbureuaer, musikere, sangkor, reklamebureauer, forskningsvirksomheder m.fl.

I mit job som fotograf, tager jeg alle former for for erhvervsbilleder, portrætter, gruppebilleder, produktfotos, stemingsbilleder, interieur, exterieur, affotograferinger, reportager, journalistfotos m.m.

Jeg er gerne jeres sparringspartner både hvad angår idé og udtryk. I min egenskab af at være fotograf, er jeg med til at finde den rette vinkel og det korrekte udtryk ifht om billledet skal bruges til hjemmesiden, en brochurer, til en avisreklame e.l.

Det er muligt hos fotogr4f.dk, at få taget billeder både til lands, til vands og i luften, så uanset hvor og hvordan jeres virksomhed skal præsenteres har jeg en god vinkel at byde ind med.

Jeg er generelt meget interesseret i erhverslivet og tilbyder særlige fordelagtige aftaler til iværksættere.

Jeg har desuden et godt samarbejde med reklamebureauet shoutout.dk, som både kan være behjælpelig med alt fra den spæde idé, til design til langsigtede markedsføringsstrategier.